Fasadrengöring i Malmö och Lund

Fasadrengöring

På Fastab i Malmö kan vi fasadrengöring och vi har olika metoder att rengöra fasader på. Man kan använda sig av kallt respektive varmt vatten, hög- eller lågtryck och dylikt. Det finns olika typer av fasader som kräver olika moment av fasadrengöring och vi tar oss an det mesta. Fasadtyper som finns är till exempel:

Fasadtvätt med olika metoder

När det kommer till exempel träfasad så rekommenderar färgfabrikanter att fasaden ska rengöras en till två gånger om året för att på så sätt förlänga livslängden på färgen. På plåtfasader kan det vara vanligt förekommande med beläggningar av alger och mögel vilket kan förebyggas med hjälp av fasadtvätt. Med andra ord kan man säga att det krävs både erfarenhet och kunskap för att lyckas väl med fasadrengöringen och den kompetensen har vi på Fastab. Välkommen att kontakta oss för att närmare höra hur vi kan hjälpa dig med din fasad.

Vi utför även fasadtvätt och fönsterputs med ultrarent vatten. Ultrarent vatten framställs genom att man avlägsnar alla salter och andra föroreningar. Detta görs med filtreringar i flera steg samt omvänd osmos och avjonisering. Vattnet blir instabilt och får lediga elektriska bindningar och reagerar därför med salter i smutsen och löser upp dem.

Vill du veta mer om Fasadrengöring fyll i formuläret nedan för så återkommer vi till dig inom 24 timmar

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå